...är tom

Ändra /Kassan

Mitt konto

Hem

Om Fru Pärla

Köpvillkor

Mönstertips

Inspiration

Rabattkoder

Kontakta oss

Mitt konto

Kassa

NYHETERÅter i lagerLunasoft cabochoner"Sensation" - climbingcord 10 mmDiamond Painting - förvaringStorpackClic Clac - armband och knapparNeonHappy RainbowarmbandKumihimoRegaliz - Funky LookGrekisk keramikGrekisk/europeisk metallLäderband - remmar - korkMakraméAffirmationer budskap ring/berloArtistic wire - craft wireFirepolishedFörvaring - displayerGlaspärlor mmHalvädelstenKedjor-halsring-armringKnapparMatsuno seedbeadsMiyuki seedbeadsTjeckiska seedbeadsTOHO seedbeadsMönsterbeskrivningarOrmlänkspärlor - kedjorPorslin Trä Snäck NaturSnäckskalspärlorSmycketillbehör - metall/läderSterling silver 925SyntetmaterialSwarovskiTenshapärlorTjeckiska glaspärlorTrådar, tänger, wire, nålar mmStorpack - välj förpackningsstorÖvriga tillbehörLagerrensningInspirationsgalleriEva-Karin RosenkvistFru PärlaFru PärlaKumihimo - tips och mönster

 

Beskrivning - Läderarmband av 2 remmar
[fletatturkos]

0.00Kr

Hittade ett så fint mönster på ett armband som man knyter. Har använt mig av turkos läderrem 1½  mm, rundade avslut, oval motring 6 mm och klolås 12 mm.

Tag 2 remmar á drygt 1 meter och vik på mitten. Ta sen de 2 västra remmarna och lägg över och sen under de högra och så över de vänstra, så du får ett halvslag. Jämna till öglan och remmarna för övrigt. Moment 1 o 2 i bilden nedan.

3. Ta nu de 2 högra remmarna lägg dom över och sen under de vänstra remmarna och så över de högra remmarna (4). Du har nu ett halvslag till fast åt andra hållet.

Du fortsätter med halvslag, ett åt höger och ett åt vänster. Justera remmarna så dom ligger snyggt. Du ser om du knyter åt samma håll, då blir det en rak sida och en med bara öglor.
Du kan med fördel knyta in pärlor mm. antingen på varje båge eller efter tycke o smak.
Du avslutar med att klämma på ett avslut (se det turkosa armbandet) och så motring och lås. En berlock vid låset är ju inte helt fel.
Det lila armbandet med kulkeja och läderband är gjort på samma sätt, lite knepigare dock med kedjan som mer lever sitt eget liv.

Tillbaka St:
 
Sök

 
Säkra betalningar

Nyheter

2-hole cabochon "00030-51002" Crystal Backlit Fairy Dust 6 mm 10
2-hole cabochon "00030-51002" Crystal Backlit Fairy Dust 6 mm 10
21.00Kr

Erbjudande

Metallicmix av blad - löv av lucite, 10*5 mm, 20 st
Metallicmix av blad - löv av lucite, 10*5 mm, 20 st
13.00Kr
6.50Kr

Copyright © 2011 fruparla.se - E-butik levererad av DistansData