Fru Pärla
Välkommen Fru Pärla!
Black Fridayär det ju som bekant i morgon. Fru Pärla hänger på trenden och ger dig 20% rabatt på hela sortimentet under tiden 24-27 nov.
Du använder koden bf22 i avsedd rutan i kassan så dras rabatten av. Missad kod justeras inte i efterhand. Kolla innan du bekräftar din order att rabatten blivit dragen, och framför allt - glöm inte bekräfta din order vilket du gör under QR-koden.


Inte nog med att du får rabatt, du blir också med i en utlottning av en Swarovski 1201 flat chaton på hela 27 mm i färgen Crystal Cathedral - du ser en bild på chatonen ovan (lite förvrängd i storlek).
För att vara med i utlottningen måste du beställa för mer än 450kr i varuvärde innan rabatten är dragen. Ev frakt räknas inte in i summan.Nu kan du betala din order via Swish, numret är 1230792861, ange ditt ordernummer som betalreferens.
Fru Pärla bjuder på portokostnaden (25 kr) vid ordrar över 400 kr, ( 500 kr är gränsen under BlakCk Friday) gäller ordrar inom Sverige .
Fru Pärla har ett stort och varierat utbud, pärlor i glas, pärlor i metall, pärlor i keramik samt mängder av smyckestillbehör.
Önskelista

    Din önskelista är tom.