är tom...

Ändra /Kassan

Mitt konto

Hem

Om Fru Pärla

Köpvillkor

Mönstertips

Inspiration

Ordlista

Kontakta oss

Mitt konto

Kassa

NYHETERÅter i lagerLunasoft cabochoner"Sensation" - climbingcord 10 mmStorpackClic Clac - armband och knapparNeonHappy RainbowarmbandKumihimoRegaliz - Funky LookGrekisk keramikGrekisk/europeisk metallLäderband - remmar - korkMakraméAffirmationer budskap ring/berloArtistic wire - craft wireCrystaletts button ®Emaljerade berlocker - hängenFirepolishedFörvaring - displayerGlaspärlor mmHalvädelstenKedjor-halsring-armringKnapparMatsuno seedbeadsMiyuki seedbeadsTjeckiska seedbeadsTOHO seedbeadsMönsterbeskrivningarOrmlänkspärlor - kedjorPorslin Trä Snäck NaturSnäckskalspärlorSmycketillbehör - metall/läderSterling silver 925SyntetmaterialSwarovskiTenshapärlorTjeckiska glaspärlorTrådar, tänger, wire, nålar mmStorpack - välj förpackningsstorÖvriga tillbehörLagerrensningInspirationsgalleri

 
Om Fru Pärla

1 november -06 slog jag upp portarna till min webshop Fru Pärla. Sakta men säkert har jag byggt upp en innehållsrik webshop med en trogen kundkrets. Drömmen var att kunna arbeta med webshopen på heltid. Och där är jag nu!

Jag importerar själv mitt sortiment från olika delar av världen. Jag följer naturligtvis EU.S direktiv om nickel, bly och kadmium. Nickeltest kan jag utföra själv, vad gäller bly och kadmium får jag lita på leverantörens ord att det är fria från de metallerna.
De fina sterlingsilverpläterade metalldelarna kommer från Grekland, metallen håller en hög kvalite ( den är bruten inom EU) och är mycket prisvärd.  USA är ett annat av mina favoritländer att importera ifrån. Inte att förglömma Tjeckien, vars pärlor håller hög kvalite och finns en i otrolig mängd färger och former. Tyvärr fnns det inte längre så många svenska grossister att handla från som det gjorde för något år sedan.

Jag som driver Fru Pärla heter Karin Nilsson. Jag bor på Sturkö öster om Karlskrona, där jag har mitt lager i vårt hus. Detta medför att jag inte kan ta emot kundbesök, då lagrets placering ligger är lite dumt till för besök.


Juni 2015

 

Fortsätt
 
Sök

 
Säkra betalningar

Nyheter

Crystal Full Labrador matted "00030-27070" firepolish 4 mm 100 s
Crystal Full Labrador matted "00030-27070" firepolish 4 mm 100 s
27.00Kr

Erbjudande

Multifärgat satinband 0,8 mm, neonfärger
Multifärgat satinband 0,8 mm, neonfärger
4.00Kr
2.40Kr

Copyright © 2011 fruparla.se - E-butik levererad av DistansData