karin-nilsson-fru-parla

1 november -06 slog jag upp portarna till min webshop Fru Pärla. Sakta men säkert har jag byggt upp en innehållsrik webshop med en trogen kundkrets. Drömmen var att kunna arbeta med webshopen på heltid. Och där är jag nu!

Jag importerar själv mitt sortiment från olika delar av världen. Jag följer naturligtvis EU.S direktiv om nickel, bly och kadmium. Nickeltest kan jag utföra själv, vad gäller bly och kadmium får jag lita på leverantörens ord att det är fria från de metallerna.
De fina sterlingsilverpläterade metalldelarna kommer från Grekland, metallen håller en hög kvalite ( den är bruten inom EU) och är mycket prisvärd. USA är ett annat av mina favoritländer att importera ifrån. Inte att förglömma Tjeckien, vars pärlor håller hög kvalite och finns en i otrolig mängd färger och former. Tyvärr fnns det inte längre så många svenska grossister att handla från som det gjorde för något år sedan.

Jag som driver Fru Pärla heter Karin Nilsson. Jag bor på Sturkö öster om Karlskrona, där jag – sedan vintern -18, har mitt lager i ett nybygge, lager i ena halvan och garage i andra halvan. Är det så att du har lust att komma och shoppa live så är det bara att slå en signal på nr 0702 337 636 så löser vi det. Jag har även pärlträffar på lagret, hör av dig om du är intresserad.